Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
amd k9n-SLI platinum i amd 3800x2 1mb L2 kesa
STRANA 1 OD 1
paun88 amd k9n-SLI platinum i amd 3800x2 1mb L2 kesa 05.05.2008. 12:41 T9640

status: user
broj poruka: 1
ljudi koliko vrede amd k9n-SLI platinum i amd 3800x2 1mb L2 kesa stare 18 meseci? moze li 80evra?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KaiserSoze Moje mišljenje... 05.05.2008. 22:09 #53456

status: user
broj poruka: 568
MB MSI je djubre neopevano, u to sam se uverio empirijski kupujući najskuplje njihove platinum i diamond ploče, koje su sve od reda brljavile, crkavale u garanciji a neke i nakon samog isteka iste, pogotovo mislim na ove nasvirane sa nforce čipovima.
NVidia jeste kralj brzine ali često ne i stabilnosti, uverio sam se u to i sa najskupljim DFI pločama.

Koliko god bila plaćena, ova ploča ako je u garanciji još tih nekih drugih 18 meseci ne vredi više od 25-30€.

Što se tiče cpu, on je već druga priča, to je odličan model, doduše sa današnjeg aspekta prevaziđen, ja još uvek koristim 2 takva i pre godinu dana kada su kupljeni, plaćeni su nekih 50€ komad, što znači da je sada njihova realna vrednost na 25-30€.

Kad sve sabereš super je ako uspeš da dobiješ 60 a realno nekih 50€.

Bez potcenjivanja i preterivanja.

Pozz
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs