Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Asus M2N-Sli Deluxe procena
STRANA 1 OD 1
Nicolas Asus M2N-Sli Deluxe procena 11.04.2008. 22:46 T9246

status: user
broj poruka: 308

Imam doticnu plocu, stara je svega 3 meseca (jos skoro 3 god. garancije) odlicna je za socket AM2, ( ASUS M2N-SLI Deluxe NVIDIA nForce 570 SLI MCP (MCP55P), FSB HT2000, 4xDDR2 (Dual channel, 800/667/533MHz, 8GB Max), 1xATA133, 6xSATA II, Extra SATA II, RAID, Graphics slot 2xPCI-E x16, 2xG Lan). Flesovanjem biosa podrzava i AM2+, ali ne podrzava HT3 Transport koji je potreban Fenomu da bi radio punim kapacitetom. Stoga moram kupiti novu MOBO koja podrzava DDR2 1066 i HT3 da bi se uklopilo valjano sa Fenomom. Inace na njoj mi je zakacen AMD Athlon 6000+ i radi super. Sta mislite o prodaji ove ploce i da li je neko zainteresovan da je kupi i koliko se para moze dobiti. Ja sam je inace pre 3 meseca platio 95 evra.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nicolas Auuuuuu!!!! 12.04.2008. 10:38 #50776

status: user
broj poruka: 308

Izgleda da niko nema ideju, hm?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs