Procesor je dobar, grafika vise manje zastarela, ali moze da potera jos ponesto, memorija isto. Mene bi interesovao cpu. Baci koliko trazis za cpu na mail ako te ne mrzi. a sta ti ja znam...
Nasao sam kupca, koliko je realno da mu trazim po komponenti, interesuje me neka fer cena ortak je u pitanju. Znaci ne ukupna cena vec koliko vrede ove moje komponente posebno jer nece mozda sve kupiti. Hvala unapred!
:: :: Koliko je realno da trazim za ove komponente i sve u paketu, ako mi se zuri i ako zelim da sacekao koliko bih mogao maksimalno da izvuce :: :: Asus a7v8x-x 20 eur :: AMD Barton 2600+ 25 eur :: 1GB DDRI Kingston VR 400Mhz (2x512MB) 25 eur :: Sapphire Ati Radeon x1600pro 256MB (u garanciji) 40 eur :: Maxtor 30GB 7200rpm 10 eur :: WD 200GB 7200rpm 30 eur :: TO TI JE AKO PRODAJES POJEDINACNO, SVE ZAJEDNO 120 EURA DJUTURE :: Sve sugestije su dobrodosle!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.