- CPU - AMD Athlon 64 2800+ i Intel Celeron 2,4 - MB - Asus K8N-E-Deluxe i Asus P4P8X - RAM - 1x512Mb 400 DDR Kingston + 1x512Mb 333 DDR + 1x256Mb 333 DDR - GPU - Asus X1650 PRO 256Mb (par meseci stara) + Club3D 9600 PRO - Monitor - Neovo F-417 TFT
Zanima me koliko bih mogao da dobijem za sve ovo, da li mi se više isplati da dajem oglas ili da idem na neku varijantu staro za novo (ovo mi je nekako manje cimanje) i gde bi mi bilo najpovoljnije da uradim tu staro za novo varijantu... ne znam koliku bih cenu dobio recimo u PC Diskontu i koliko bih tamo uopšte mogao da uzmem tu konfiguraciju koju bih hteo...
Hvala...
Ko ne zna šta mu je, neka pogleda gde mu je, pa ako ga ne nađe - to mu je!
Samo ti daj oglase, dobices mnogo vise para nego sto ce ti ponuditi u bilo kojoj radnji......dace ti bar 20-30% manje od vrednosti, naravno da bi ostvarili veci profit na novim komponentama.
kad budem dao to sve tako u oglas šaja će da kupi ovo a paja ono i bojim se da će to da se prolongira, a nešto mi se baš i ne čeka...s druge strane ako budem dao oglas koliko ja uopšte mogu da tražim za ove komponente?
Ko ne zna šta mu je, neka pogleda gde mu je, pa ako ga ne nađe - to mu je!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.