Pre 2 godine sam dobio na poklon Gericom Hummer 2.4 GHz,256 Ram,15`` TFT...Vrlo malo sam ga koristio,uglavnom za gledanje slika i slusanje muzike!Sad bih hteo da ga prodam ortaku,ali ne bih ni njega a ni sebe da zakinem za pare..Molim vas,ako iko zna orijentaciono cenu ovog laptopa neka mi kaze.
...Karakteristike ovog laptopa: Procesor radi na 2,4 GHz sa 256 MB memorije koja je dovoljna za skoro sve programe. Hard disk je od 30 GB, a tu je i combo uređaj. Ostatak konfiguracije je kao i kod drugih Hummera i podrazumeva 5 USB 2.0 portova, modem, mrežu i TV izlaz. Veoma kvalitetan ekran dijagonale 15“.
Konfiguracija:
P4 Intel Celeron 2.4GHz Monitor 15` TFT Grafička karta Intel Extreme + TV Out RAM 256MB HDD 30GB CD RW + DVD Combo 56K modem Lan 10/100.
al sam mu nabudzio 1Gb DDR (35e) i HD120Gb(55e), i sad dobijam za njega 220-230e. e za te pare nek stoji u shteku kad nestane struje! ako ti nije frka bocni mu bar 512 memorije (koristi obican ddr), zivnuce drasticno a i lakse ces da ga prodas
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.