Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Procena...
STRANA 1 OD 1
Codeman Procena... 08.01.2008. 18:06 T7396

status: user
broj poruka: 12
Asus p4c800e deluxe,Intel p4 Prescot na 3.2Ghz 1mb kesa sa box kulerom,1024 mb kingston DDR400...

koliko bi mogao da izvucem za ovo?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Na žalost, ne mnogo.... 09.01.2008. 06:49 #38610

broj poruka: 1260
Da se ja pitam ja to nebi ni prodavao jer ta mašina mnogo bolje radi nego što trenutno vredi. Koliko se sećam ta ploča ima i875P čipset što je ujedno i najbolji čipset koji se pojavio za s478 procesore. Ja posedujem veoma sličnu mašinu (Abit IC-7, Prescott 3.2GHz, 2x1GB Kingmax DDR400, Gainward 7900GS 512MB, Audigy2...) i ne pada mi napamet da je prodajem a iskren da budem i dalje je dovoljno jaka i upotrebljiva da nemam ni najmanju potrebu da je menjam!
Moja preporuka ti je da pokloniš tu mašinu bratu, sestri ili nekom kome će ona extra služiti, ako tebi već nije potrebna. Ja sam to praktikovao kad god sam menjao mašinu. Lepo poklonim bratu, i radi mu mnogo bolje od stare koju je imao. Ja se ne bi mnogo ovajdio da sam je prodao a njemu radi bolje nego da kupi neku novu u vrednosti te!

Živ bio!!!
Codeman Znam :( 09.01.2008. 09:46 #38616

broj poruka: 12
Ploca je u njeno vreme stvarno bila najbolja a i dosta skupa ako se dobro secam...

Ja sam se bio iznervirao kako nigde nisam nasao 1950 pro za Agp pa sam bio resio da vidim koliko ovo vredi u nadi da cu uspeti da izvucem koju paru...
Cak sam skupio oko 150e da je uzmem novu 1950pro Agp ali nijedna radnja je ne drzi...
Po oglasima ima ali pci-e verzija...

Napokon imam ponudu za polovnu pa se nadam da ce biti od toga nesto :D
Hvala na odgovoru!
Pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs