Treba mi pomoc oko ovoga. Imam ovo cudo i menjao bih je za neku noviju kartu. Ali posto je mining unakazio trziste, ne moze se naci nigde rx 580. A cene divljaju i za nvidiju, pa me zanima koliko moze da vredi ova moja. Da znam sta da jurim. U nedostatku radeona, 1070 bi mi bio drugi izbor za duze staze. Help!
Bas nesto i ne vidim logiku da sa R9 290 prelazis na RX580.
Ja bih minimalno tu neki GTX1070. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Treba mi pomoc oko ovoga. Imam ovo cudo i menjao bih je za neku noviju kartu. Ali posto je mining unakazio trziste, ne moze se naci nigde rx 580. A cene divljaju i za nvidiju, pa me zanima koliko moze da vredi ova moja. Da znam sta da jurim. U nedostatku radeona, 1070 bi mi bio drugi izbor za duze staze. Help!
Prodah ovo moje za lepe pare, pa skupih jos neku marku i kupih 1080 povoljno :) Jedino se zajebah pa uze 4k monitor pre 15 dana. Ali navikavam se polako. Tnx
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.