Sad vido kolko košta nov i5 3350p - 21.599 Otišo evro :) ili šta vec. Taman sam teo da mu izmenim cenu za procesor.A plocu nece moci da proda za više od 2000.
To mi je ostalo od zadnjeg upgrade-a. Sad imam i7 4770k, asus gtx780 ali mi si javila sumnja dal je bolje da prodam te stare komponente, dodam jos malo para i uzmem ps4. Sad problem kod ps4 sto mora svaka igra original. Sta vi mislite? Jer se isplati to?
Za sad ne, jer svaka igra 50/60e malo li je. Sacekaj ili nejga ili xbox da otkljucaju pa ond apazari, osim ako ti kinta nije problem. Mada 90% igara imas za PC.
Mislio sam da prodam ove komponente i da nekako prikupim jos malo za ps4. Nervira me sto su igre dosta neoptimizovane za pc pa non stop mora covek da se bakce oko podesavanja ali i besmisleno je davati 50e svaki put za igru sto se tice ps4.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.