AMD Barton 2500+ Asus A7NX-X 256MB DDR RAM GeForce FX 5200 ATX 300W CD-RW
Hteo bih da nadogradim ovu konfiguraciju kako bih moga da igram novije igrice. Mislio sam da kupim recimo GeForce 7600GS(GT),1GB RAMA i ako treba napajanje 400W.
Vredi li nadograditi ovu konfiguraciju ili prodati i dodati isto para pa kupiti novu masinu ?
Zavisi koje igrice nameravas da igras. Napisi neka imena, pa ce ti ljuidi reci.
Ako prodas konfiguraciju, i dodas iste pare, onda neces moci da igras igrice. Imaces para za nov komp sa integrisanom grafikom. Mada ni to nije losa opcija, ides malo radis , zaradis stotinak evra i za novu godinu kupis tu 7600 ali PCI-X.
To je dobar procesor, i ploca nije losa moj savet ti je da nadogradis jer se ne isplati prodavati neznam da li bi dobio 80eura Ako hoces ja imam asusovu 6800gt zver od kartice najaca agp karta pice sve najnovije igrice ona je 80 eura i ram 1 gb 40 eura znaci za 120 eura imaces strava komp za igrice Ja sam sad uzeo nov komp tako da ove komponete prodajem
Mala ispravka za one koji nisu upuceni,najjaca AGP karta je nVidia 7950GT!Cisto radi informacije,6800GT je sasvim ok karta!
:: To je dobar procesor, i ploca nije losa moj savet ti je da nadogradis jer se ne isplati prodavati neznam da li bi dobio 80eur :: Ako hoces ja imam asusovu 6800gt zver od kartice najaca agp karta pice sve najnovije igrice ona je 80 eura i ram 1 gb 40 eura znaci za 120 eura imaces strava komp za igric :: Ja sam sad uzeo nov komp tako da ove komponete prodajem :: :: ::
:: Mala ispravka za one koji nisu upuceni,najjaca AGP karta je nVidia 7950GT!Cisto radi informacije,6800GT je sasvim ok karta :: :: :: To je dobar procesor, i ploca nije losa moj savet ti je da nadogradis jer se ne isplati prodavati neznam da li bi dobio 80eur :: :: Ako hoces ja imam asusovu 6800gt zver od kartice najaca agp karta pice sve najnovije igrice ona je 80 eura i ram 1 gb 40 eura znaci za 120 eura imaces strava komp za igric :: :: Ja sam sad uzeo nov komp tako da ove komponete prodajem :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.