Masina je licno moja, neke komponente su nabavljane preko firme, i garancija je ostvariva preko mene. Za CPU, VGA, SSD imam fiskalni, a generalno za sve komponente imam sve pripadajuce sto ide uz njih, znaci kutija itd...
Iskreno, nesto se razmisljam da uzmem neki besan lap, primetio sam da vec mesecima nista nisam poterao na masini i eto, greota mi je da samo tako stoji i sluzi za surf. Ako sam dobro sracunao trebalo bi da mogu da izvucem nekih 1000+ eur-a, sto je dobra podloga za neki dobar lap, a vidim da se povremeno na netu pojavi neki iz Asus-ove gaming serije po pristojnoj ceni, tako da bih na to isao. Em manje mesta zauzima, em cu moci i dalje da se poigram s vremena na vreme. .)
Imam i monitore, Dell U2412 i LG 3D, ali njih bi verovatno ostavio.
Pa dobro, jeste bezveze da stoji i sluzi za nesto sto moze masina od 200e, ove skuplje stvari ces jako tesko da prodas, graficka i slicno, retko ko ima da ti istrese 400e na ruke u kesu odjednom.
Znam da je zajebana situacija, ali gledam po oglasima se prodaje sve i svasta, sto znaci ljudi kupuju, kapiram da bi lakse islo da se sve rasparano proda, po komponentama, mozda eventualno cpu+mb+ram da odu zajedno. Videcu vec, za sada samo razmisljam o prodaji, nije mi uopste nikakva hica. Realno gledano najzalije mi je da mi to tako sve stoji, da gubi na ceni, a da ja odigram svega par igara godisnje.
Thanks jos jednom.
:: Pa dobro, jeste bezveze da stoji i sluzi za nesto sto moze masina od 200e :: ove skuplje stvari ces jako tesko da prodas, graficka i slicno, retko ko ima da ti istrese 400e na ruke u kesu odjednom :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.