Sto se grafe tice, mnogo je bitno da nam napises koji je proizvodjac. Uglavnom, ne mozes ni jednu kasvetnu zakaciti na 400W. Preslabo je za ozbiljniji gaming, ako si na to mislio.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Koliko vrede sledece komponente :: :: phenom x4 81 :: asus m3a7 :: 2x2GB, 800mhz, DDR :: :: i koja bi graf dosla u obzir na neko napajanje koje imam od 400W :: :: Hvala
Nije za gaming, prvenstveno za ArchiCAD i TOWER. Ne treba mi neka jaka, ali racunam moram nesto da stavim. Sto se napajanja tice verovatno je neko divlje jer nisam mogao da vidim proizvodjaca, ali cu pogledati jos jednom, pa javljam. Hteo sam da proverim cenu ovih komponenti jer mi se nudei za 100E, pa je prava prilika da osvezim moj penzionerski komp.
Hmmm, sve mi se cini da imas kineza od 400W. Moras se otvoriti za nesto kvalitetnije. Pa makar LC power 550W i neka novija g. kartica DDR3/1GB/128bit ce ti odraditi posao.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.