Interesuje me koja je realna cena za dobiti za ovaj racunar,kupljen je koliko sam upoznat pre 1god tacno,covek bi prodao a meni je potreban malo bolji racunar,pa me interesuje misljenje koja li je realna cena...nebi da budem ni ja ni on na gubitku ili dobitku,da bude svima lepo posto se znamo.
Graficka: 9k Maticna: 3k Ram: 3k dinara Napajanje: (neznam tacno proizvodjaca) - ne znam (odvojeno) ni ja bez ostalih informacija Monitor: LG E2242 -6.5k Procesor: 6k
Dex, ako nadjes ovu plocu za 18E, ja secem patku. Za 2000 se prodaju najgore AM2 ploce...Ova je sam vrh 775 ploca. 2GB u komadu je 20E. Dakle 2x20E Cpu, nema nigde ispod 50E
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Samo kad se setim da sam dao 170 evra za Asus p5b, bila je vrh kada je izasla, ali evo i dan danas radi bez problema.... A sada 20 evra, i to ako dobijes da se udaras po guzi sa nogicama
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.