Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
procena nekih starih komponenti od druga
STRANA 1 OD 1
duqp procena nekih starih komponenti od druga 14.02.2014. 19:54 T56731

status: user
broj poruka: 3466
ovde kacim isto kao sto sam dobio u mejlu od drugara, hoce da proda ovo, ako moze sve na gomili, nece zamene nikakve. Sve je ispravno (za citace nemam pojma nemam zivaca ni ja a ni on da isprobavamo da li ce procitati svaki cd) ali to je otprilike ovako

Procesro Intel(R) cpu 2.41 GHz, RAM memorija 1GB DDR. hard diska 80G,graficka kartica NVIDIA GeForce MX 4000 128Mb, i dva dvd citaca....
pored toga imam jos jedan hard od 80GB ,2 RAM mem jedna od 512 i druga od 256 Mb sve su DDR, lan kartica, citac ASUS samo obicne cd-ove cita ne DVD...

procena i ako se nadje neko da mu trebaju ove sitnice neka se javi meni na mejl sa berze a ja cu onda odgovoriti sa mejlom i brojem telefona od drugara.
da napomenem sve se nalazi u Surcinu kod njega.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs