Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Ukoliko tema nije zamrla...
STRANA 1 OD 1
XXXL Ukoliko tema nije zamrla... 29.01.2014. 15:25 T56517

status: user
broj poruka: 537
Pozdrav svima .) Valjda je tema jos ziva...
Posto nemam dodira sa trzistem polovnih komponenti vec duze vreme (iako mi je ranije bilo zanimljivo, sada jednostavno ne stizem da svrljam po forumima i oglasima) zamolio bih nekoga ko uredno prati cene da baci neku okvirnu procenu vrednost jedne starije konfiguracije. U pitanju je sledece :

Procesor : Inter Core2Due E6550
Ploca : Gigabyte GA-P35-DS3R
Kuler: Cooler Master Hypter 212 (vent je poceo da se cuje, izgleda da mu lezaj posustaje)
Memroija: 2x1GB Geil Ultra (narandzasta) + 1GB Neki Kingston istog takta
Grafika : ATI Radeon 5850 (ovo je mozda i u garanciji, al racunajte kao da nije)
Monitor : LG 22` WT (obican TFT, zaboravih tacnu oznaku al je u vreme kada je kupljen bio medju boljima)
HDD: 1TB Samsung spinpoint (i ovo je mozda u garanciji al racunajte kao da nije, njega mogu i da zadrzim al uracunajte ga u cenu)
Kuciste: Cooler Master Mystique 631 valjda, crno + 2 Noctua 12tice. Jedna gumena nozica se odsrafila al mislim da mogu da je nadjem .p

Komp je u upotrebi, moze i da se proba, sve je ispravno, jako slabo se i koristi. HDD nema bad sectore (ima jako malo radnih sati), monitor nema mrtve piksele itd.

Ako neko moze da baci neku okvirnu procenu za sve ovo djuture, bio bih mu zahvalan.

pozz
XXXL
Napajanje ne ide uz komp, njega cu zadrzati za sledeci koji budem kupovao :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 29.01.2014. 15:32 #539298

broj poruka: 9459
Nekih 190-200E max, ali bez grafike. Stvarno ne znam za nju, bmlga, javice se neki igrac. Gledajuci malo po netu, oko 60-70E bi bila negde. Ispravice me Dexter ako gresim. :D

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

XXXL .a 01.02.2014. 01:11 #539677

broj poruka: 537
Hvala na odgovoru kvole, planirao sam da smanjim cenu za bar 30% i poteram to kome trebe iz okoline.

pozz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs