Nikog nisam primoravao da odgovori na ovu temu. Ako je nekom tema zanimljiva neka odgovori, ako nije neka produzi dalje i kraj price. Necemo da se igramo malih diktatora...
Pogresno si razumeo. Neces ovde dobiti adekvatan odgovor. To je licna procena ucesnika foruma. Nece oni da kupuju, niti da prodaju tvoj komp.
Reci ce ti pojedinac (koji ima odredjeni nivo razumevanja u komponente) koliko on misli da vredi ili koliko bi on bio spreman da izdvoji.
Ponudi, prijatelju, na oglasima, pa vidi hoce li neko da se javi. Imas vise stotina oglasa konfiguracija i komponenti, pa nadji slicne tvom i formiraj cenu.
Dacu ti primer da je ovde medju ucesnicima bio stav da pre pola godine Barton 3200+ nije vredeo vise od 25-30 evra, a isao je i to jos kako za 40-50 evra za kupca koji to trazi. Tebi treba kupac koji to trazi, a ne procena.
Moje solidno iskustvo kaze da je tu velika razlika. Probaj, videces.
:: Zamolio bih ucesnike foruma da se manu pitanja tipa `koliko mogu da dobijem za konfu` :: :: Pogledajte oglase na istom ovom sajtu i na drugima, vidite koliko ljudi nude, a koliko traze, pa postavite svoj oglas i potrosite malo vremena :: :: Bez sale, za takva pitanja i postoji sekcija `oglasi`. Nema lakih para, samo u politici :: Batice ako nisi video rublika glasi :PROCENITE KOILIKO VREDI bas namenjena proceni konfiguracija i mislim da ti komentar nije na mestu,A sto se tice Neba realno vredi 120-140 ⬠plafon :: ::
Bez monitora max 120 evra, prodao sam veoma slican (Athlon XP 2000+, 512RAM...) pre mesec dana, za nesto manje, ali nisam bio strpljiv, morao sam da putujem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.