Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Moze li procena - E5300, ide na 3.7, bez da se dize...
STRANA 1 OD 1
sashai Moze li procena - E5300, ide na 3.7, bez da se dize... 12.11.2013. 21:54 T55487

status: user
broj poruka: 417

Molim vas za procenu. Cuo sam da mogu da dobijem bar 50 evra za taj procesor, a ne bih da nekome dam isti za male pare. Prvi sam vlasnik, racun i garanciju sam negde zaturio.

Ali, ali, ali... Nemam sposobnost da procenim ljude? O, pa ti si procenjen odavno. U pravu si u vezi moje drage. Totalno sam je zanemario zadnjih 6 meseci, a ti si krivac. Ne mogu da ispunjavam bracne obaveze kad visim ovde na Berzi i postujem u 4-5 ujutru. Nedelja ti je objashnjena u mom postu na temi (Ne)povoljni oglasi, pa se ne bih ponavljao.
Cek bre, kako ti to branish svoje kokosharenje/pilitjarenje blatjenjem moje gospodze??? S tobom ocigledno mora polako, pa cu probati da ponovim par pitanja, sto sporije mogu.

1. Aaaakoooo niiiijeee taaajnaaa, kooooliiiiikiiii tiiiii jeeee meeeeseeeecniiii proooomeeeet?

2. Daaaa liiiiii liiiicnooo nooosiiiis cpuuuu ljuuuudiiiiimaaaa naaa gaaaajbuuuu, iiiiiiliiiii ooooniiiii dooooneeeeesuuuu kaaaaantuuuu kooood teeeebeeee?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Dobro, to je bilo u 21:54. Sada je 22.45, smirio si se, spreman si 12.11.2013. 22:45 #526039

broj poruka: 10997
da kazes sta si to zapravo hteo da pitas/porucis...

gilopile ... 12.11.2013. 22:55 #526041

broj poruka: 9459
Druga tura kokica je spremna, zavalio sam se fotelju, noge se tocaju u lavoru sa toplom vodom...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

liman ... 12.11.2013. 23:00 #526043

broj poruka: 809
http://www.alo.rs/vesti/bizzare/srpske-psovke-medu-najludima-na-svetu/5537

Turbofolk will die very soon...!

ByteBite Re: Moze li procena - E5300, ide na 3.7, bez da se dize... 12.11.2013. 23:22 #526047

broj poruka: 33

::
:: Molim vas za procenu. Cuo sam da mogu da dobijem bar 50 evra za taj procesor, a ne bih da nekome dam isti za male pare. Prvi sam vlasnik, racun i garanciju sam negde zaturio

Ja razmisljam da kupim takav procesor, al za taj tvoj ne bih dao ni 20 evra. Kako ja da znam da li si ga testirao? Gde su ti slike? Imam neku bolju ponudu za 55 evra, al ne bih o tome sad... da se ne razgrabi.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs