Moze li procena - E5300, ide na 3.7, bez da se dize...
STRANA 1 OD 1
sashai
Moze li procena - E5300, ide na 3.7, bez da se dize...
12.11.2013. 21:54
T55487
status: user broj poruka: 417
Molim vas za procenu. Cuo sam da mogu da dobijem bar 50 evra za taj procesor, a ne bih da nekome dam isti za male pare. Prvi sam vlasnik, racun i garanciju sam negde zaturio.
Ali, ali, ali... Nemam sposobnost da procenim ljude? O, pa ti si procenjen odavno. U pravu si u vezi moje drage. Totalno sam je zanemario zadnjih 6 meseci, a ti si krivac. Ne mogu da ispunjavam bracne obaveze kad visim ovde na Berzi i postujem u 4-5 ujutru. Nedelja ti je objashnjena u mom postu na temi (Ne)povoljni oglasi, pa se ne bih ponavljao. Cek bre, kako ti to branish svoje kokosharenje/pilitjarenje blatjenjem moje gospodze??? S tobom ocigledno mora polako, pa cu probati da ponovim par pitanja, sto sporije mogu.
Re: Moze li procena - E5300, ide na 3.7, bez da se dize...
12.11.2013. 23:22
status: user broj poruka: 33
:: :: Molim vas za procenu. Cuo sam da mogu da dobijem bar 50 evra za taj procesor, a ne bih da nekome dam isti za male pare. Prvi sam vlasnik, racun i garanciju sam negde zaturio
Ja razmisljam da kupim takav procesor, al za taj tvoj ne bih dao ni 20 evra. Kako ja da znam da li si ga testirao? Gde su ti slike? Imam neku bolju ponudu za 55 evra, al ne bih o tome sad... da se ne razgrabi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.