Grafikca hmmm 6870 idu za oko 10 000 din / 90e +- ta je malo slabija dakle ako imas garanciju i racun turi je u oglase za oko 75e +- ako nemas garanciju 60/65e +-
ploca ako imas garanciju 30e +- ako nemas 20/25e +-
cpu oko 30/40e +-
Mada javice ti se vec neki dileri ovde sa verovatno korekcijom mojih odokativnih cena.
Koliko vredi polovna, originalna comtrade konfiguracija? Sa svezim XP operativnim sistemom... Matična ploča sa integrisanim Intel Atom 1.6ghz 1gb ddr2 RAM integrisana grafička kartica HDD 160gb DVD-RW kućište crno sive boje
Procesor 25-30 evra Maticna - sve maticne su 20 evra one bolje su 30 evra uvek bilo uvek ce biti. Grafika 50-60 evra. Pokušaj da prodaš zajedno maticnu i procesor jer procesor ceš prodati a maticnu teško. Naravno reko sam ti realne cene a možeš da stavš ko što ti je dekster reko al ako neide možeš ako želiš da spustiš na ovo što sam ti ja reko a da se ne osecaš da si ih prodao za male pare.Postaviš oglas sacekaš desetak dana ako neide spustiš cene.Ja sam odustao od prodaje nekih stvari jer nisam teo da ih prodam za male pare.
Ja sam postavio 150 evra za celu pricu i ima zainteresovanih preko fejsa a ako niko ne uzme onda kacim limundo, kupindo itd pa videcemo. U svakom slucaju hvala na proceni i preporuci ! Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.