Imam karticu iz potpisa kojoj se sprzio memorijski cip, i naravno vise neradi... Kartica je inace stara mesec dana, ja je koristio ali neznam koliko bih mogao da dobijem para ako je prodam tako pokvarenu? Imam i celo full pakovanje itd... Druga stvar, imam i Razer Mamba staru 2 godine, i zvucnu Creative SB X-FI Xtreme Audio, koliko i za njih da trazim(obe stvari rade naravno)?
Ne znam kako se krecu cene za pokvarene stvari ali znam da se najvise dobija na limundu, samo lepo iskreno napisi da je pokvarena i da ne radi, ne one fore ne mogu da je testiram ide kao neispitana i slicno.
Jedno pitanje samo, odakle si je dobio kako je zavrsila kod tebe, i uopste poreklo? Jer mesec dana i crkla je bas bas bakzus za stvarno novu kartu.
Koji tacno model tastature je u pitanju, daj oznake ili neku sliku, a za zvucnu kartu ce ti se javiti ovi audio manijaci.
Kako si dosao do zakljucka da je mem. chip izgoreo?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ne znam kako se krecu cene za pokvarene stvari ali znam da se najvise dobija na limundu, samo lepo iskreno napisi da je pokvarena i da ne radi, ne one fore ne mogu da je testiram ide kao neispitana i slicno :: :: Jedno pitanje samo, odakle si je dobio kako je zavrsila kod tebe, :: i uopste poreklo? Jer mesec dana i crkla je bas bas bakzus za stvarno novu kartu :: :: Koji tacno model tastature je u pitanju, daj oznake ili neku sliku :: a za zvucnu kartu ce ti se javiti ovi audio manijaci :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
@dex mamba nije tastatura vec wireless gaming mis, platio sam ga 130eu pre 2 godine :) http://goo.gl/Srk2u
@gilopile: grafa je bila na popravci do pre koji dan(pokusao lik da je popravi), sad sam ga zvao i rekao je da ipak nije memorijski cip bio, vec cela ploca stradala kada mi je napajanje crklo (posto sam i njega menjao od tada)
I dajte kakav predlog za grafu do 150-170eu...ja sam gledao i nesto mi najbolje dodje u tom rangu 7850 ili gtx 660...sta vi mislite?
Jbt, al sam se istripovao za razera, znam za mish ali ne znam kako sam video tastaturu, jos se cudim otkud bre sad mamba tastatura, nikad cuo...
Pa mator je i garant oguljen i malo otisli klikovi nakon dve godine, probaj za 30e tako nesto, mislim probaj i vise ali videces i sam, ako nema ponuda i poziva smanjuj polako cenu, ali moja realna procena za mator mis 2 godine koriscen 30e je ok za taj tvoj.
Ostalo ne znam.
A sto se tice karte gledaj: giga asus msi - zbog 3 god garancije
Meni nesto nije jasno!!! Kartica garant je predstavljena u Decembru 2011-te!!!
Zasto si je nosio kod `nekog tipa` (a kakvih sve tipova ima u srbistanu)...
Graficku karticu koja nije stara dve godine si trebao odneti na reklamaciju kao nesipravnu?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Imam karticu iz potpisa kojoj se sprzio memorijski cip, i naravno vise neradi.. :: Kartica je inace stara mesec dana, ja je koristio ali neznam koliko bih mogao da dobijem para ako je prodam tako pokvarenu? Imam i celo full pakovanje itd.. :: Druga stvar, imam i Razer Mamba staru 2 godine, i zvucnu Creative SB X-FI Xtreme Audio, koliko i za njih da trazim(obe stvari rade naravno) :: :: Hvala unapred : :: :: Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EV :: ASRock Z68 Extreme :: PowerColor PCS+ HD7970 3GB GDDR5 VORTEX I :: 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Serie :: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu :: Samsung SpinPoint F3 1TB
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.