Dragi moji može li mala pomoć oko procene koliko vrede sledeće komponenete : 1. CPU AMD Athlon 4200+(2.21Ghz) 2. Ram 2x1 GB DDR2 ( jedan modul je na 677 a drugi na 800 Mhz) 3. Nekakva ploča AM2 ( ne mogu da se setim modela jer je neka bezbeze ali radila je lepo evo već skoro 6 godina) mana ploče je što samo vidi 2 GB ram-a.
Sve komponente rade bez ikakvih problema . Razlog prodaje - kupio sam nove komponente tako da sam sa AM2 prešao na AM3+.
Poslusao sam tvoje savete iz nekih drugih postova. Uzeo sam AMD FX 6300, 4 GB Ram-a DDR3 na 1 600 Mhz( kasnije još 4 GB) i Asus ploču M5A97 R2.0. Sve ovo mi stiže u četvrtak a ove moje komponente idu na prodaju.
A cpu ima turbo na 4 ghz, opusteno ga stavi na 4 ghz i ugasi turbo a ostavi cool and quiet, nema povecanja temperatura kao ni potrosnje niti trebas da dizes voltazu, meni tako stoji 24/7 nikad nijedan problem.
Za sad ću morati da se zadovoljim postojećom grafom dok ne stigne nova kao što rekoh gore u nekom postu( ne mora da znači da će biti baš ta ali u tom cenovnom rangu).
Mislim da ovih 4 Gb rama + 4 koje ću kupiti narednih meseci biti sasvim dovoljno. Sledeći mesec ili dva je na redu kupovina nekog ozbiljnijeg kulera a do tada ću koristiti ovaj box kuler.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.