FUJITSU Lifebook AH531/GFO ram ekrana lepljen na dva mesta jedva se vidi!
STRANA 1 OD 1
darkodar
FUJITSU Lifebook AH531/GFO ram ekrana lepljen na dva mesta jedva se vidi!
02.03.2013. 18:37
T52097
status: user broj poruka: 131
Zanima me koliko vredi FUJITSU Lifebook AH531/GFO Intel-Core i5-2410M , 500gb hard disk , 4GB ram memorije , graficka Nvidia 525M , ram ekrana na dva mesta lepljen posto je malo napukao jedva se vidi! Nema garanciju laptop!
Mozda mozes da dobijes vise kinte ako ga prodajes u delovima?. Pade mi na pamet ta ideja... Trajace duze definitivno, ali je, gotovo sigurno, bolja kinta.
Vidi u nekom servisu (nikako ovlascenom) koliko bi kostalo da se to zameni... Kada ti kazu cifru, napravi kalkulaciju sta ti se vise ispalati - popravka, delovi ili prodaja ostecenog. Znam da se slabija konfa od tvoje, tipa I3, 2gb rama, 500gb HDD, integrisana HD 4000 prodaje za oko 43k.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.