Moja prva grafika, i danas pici veci broj novih naslova na MAX, HItman, COD: BO2,.... Trazio sam da pazarim jos jednu za cross fire ali nisam nasao.... Moja topla preporuka....
MOJA MAKINA: Intel I7-2600k 3.4GHz, ASUS Maximus IV Extreme, Kingstona HyperX T1 8GB 1600MHz, Corsair H70 SLI: MSI Nvidia GTX 580 TwinFrozn II/OC, MSI Nvidia GTX 580 Lighting KINGSTON 120GB SSD SATA600 HyperX, KINGSTON 64GB SSD V100, 3x
Znači odvrnem sve što je moguće do max i aa i tako to na rezoluciji 1650x1050.Sad igram dead space 3,Skzrim, pre toga far cry nije štucnuo Jedino što mi je isključeno je post procesing ili blur tako nešto.GAINWARD dobijam od rođe tako da prodam moju pa da dam pare koliko dobijem.
Nikad nisam patio od broja frejmova ali veruj mi da sam potpuno glatko igrao.Nemam nikakvu satisfakciju da nešto lažem ,ništa mi to neznači .A broj frejmova pojma nemam.Pretpostavljam da za neki smouth gaming treba oko 30 pa verujem da bih imao tih 30 frejmova.Znači igra nije uopšte zapinjala ili tako nešto.Sory što nemogu da ti dam tačniji podatak .
Ja kad odvrnem sve na max u full hd sa mojom masinom ne moze tecno da se igra fc3, imam oko 40 frejmova, a ti imas daleko ispod 40, recimo 25, a 60 je smooth gaming pa ti sad vidi.
Seckanje je jedno, a los fps drugo. Ne mora igra da secka pa da se kaze da je neigriva...
Dex, ti ocigledno i dalje ne razumes da je `smooth gamiing` poprilicno subjektivna stvar.
Nekome je smooth da ima 60, nekome 30 a nekome, 40 FPS-a.
Nekome cak nista od toga ni ne znaci, jer mu je `smooth gaming` dobra igrica, a ne 60 FPS-a...
Na kraju krajeva, to i treba tako da bude.
HD4890 vredi oko 60-65e, i bez problema moze da gura vecinu igrica na FULLHD i medium, cak neke i na high.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ne pitam tebe, ako nisi video @AlexVIP :: :: Ja kad odvrnem sve na max u full hd sa mojom masinom :: ne moze tecno da se igra fc3, imam oko 40 frejmova, :: a ti imas daleko ispod 40, recimo 25, a 60 je smooth gaming pa ti sad vidi :: :: Seckanje je jedno, a los fps drugo :: Ne mora igra da secka pa da se kaze da je neigriva.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Hvala ti što si mi dao pravi odgovor,malo sam se bojao da će početi prepucavanje.Meni je bilo bitno samo da mi neko kaže neku okvirnu cenu.Mislim da za 5500 -6000 din mora da ode. Dobijam gainward 460 gs sa 1 gb ddr5.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.