Ajd dajte neke informacije koliko bi moglo da se ceni Toshiba Portege R700-14L. Ono što bi trebalo da se izdvoji: odličan kvalitet izrade, izuzetno lagan i mali, jak procesor, originalan win 7 pro i 3g. Garancija, valjda još godinu dana ali hajde da čujem obe procene, bez garancije i sa garancijom još godinu dana. Inače, odlično očuvan, prvi vlasnik :)
Dexter, VMARC, ostali.... pa gde je procena, nemoj te mi reći da je neprocenjivo
:: Ajd dajte neke informacije koliko bi moglo da se ceni Toshiba Portege R700-14L. Ono što bi trebalo da se izdvoji: odličan kvalitet izrade, izuzetno lagan i mali, jak procesor, originalan win 7 pro i 3g. Garancija, valjda još godinu dana ali hajde da čujem obe procene, bez garancije i sa garancijom još godinu dana. Inače, odlično očuvan, prvi vlasnik : :: :: Detaljniji opis :: http://www.itsvet.com/tekst/toshiba-portege-r700-14l/4175 :: ::
koliko je placen nov? od te cene odbi 15/20% i to ti je cena za polovan sa garancijom
Ako ide kao bez garancije odbi 30% od cene novog tj. koliko je taj vec placen.
E sad , neko ce da kaze jebe se meni za win original obrisi ga, necu da ga placam i da dize cenu, tu odbi jos 50e ili koliko vec se ugradjuje ms za win.
Eh, bilo bi dobro ako je kako ti kažeš. Inače, plaćen je oko 120.000 ali bih ja to prodao ispod cene samo da utvrdimo koja je orjentaciona cena pa da se podvučem
Ako neko ima i konkretnu ponudu, neka mi pošalje na mail, kao što rekoh daću ga ispod cene jer mi je manje-više hitno.
:: Slab sam ja za cene laptopova, :: javice se djole ili forever ili neko treci ko to bas prati :: :: Taj tvoj je bas ovaj model :: :: http://www.toshiba.co.il/en/laptops/portege/r700/portege-r700-14l :: :: koliko je placen nov :: od te cene odbi 15/20% i to ti je cena za polovan sa garancijo :: :: Ako ide kao bez garancije odbi :: 30% od cene novog tj. koliko je taj vec placen :: :: E sad , neko ce da kaze jebe se meni za win original obrisi ga, :: necu da ga placam i da dize cenu, :: tu odbi jos 50e ili koliko vec se ugradjuje ms za win ::
Ok, ajd da sacekam još neko misljenje pa da bacim na oglase. Inače, moj ti je kao onaj od 109000 kod emmi-ja, samo taj ima 3G.
:: Recimo slicne karakteristike od istog proizvodjaca :: :: http://goo.gl/5yhn :: :: Nek bude 90 000 recimo glanc nov takav slica :: :: dakle 50e za windows obijes, 85 00 :: :: i 25% od cene smanjis jer je polova :: i ispadne nesto oko recimo: 65/70k ok da ga das :: :: Mozda gresim, ne znam gde su ovi sto imaju lap topove i sto prate scenu sa cenama.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.