Cao svima ako mozete da mi date neku vasu procenu jer se dvoumim koliko moze i dal mi se isplati prodavati ovu karticu,hvala :) AH3650 SILENT/HTDI/512M (ne znam dal je ovo dozvoljeno na forumu ali ja cu ipak) evo ga link od kartice http://www.asus.com/Graphics_Cards/AH3650_SILENTHTDI512M/
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Cao svima ako mozete da mi date neku vasu procenu jer se dvoumim koliko moze i dal mi se isplati prodavati ovu karticu,hvala : :: AH3650 SILENT/HTDI/512 :: (ne znam dal je ovo dozvoljeno na forumu ali ja cu ipak :: evo ga link od kartic :: http://www.asus.com/Graphics_Cards/AH3650_SILENTHTDI512M ::
pa masina i jeste bajate ali nije za bacanje :) Ipak sam ja imao drugaciju i vecu cenu u glavi jer je ovo jedna od veoma retkih agp ovih koje je tesko nalaze u prodaji kao polovne a kao nove mislim da ih uopste u Bg u nema, tako da cu je ipak zadrzati, ali hvala na proceni
Jučer sam imao uvida u jednu konfu u kojoj se nalazi baš ta, silent verzija. Lim na izlazu je bukvalno igoreo i potamneo od temperature vazduha koji je izlazio. Začudo, i dalje radi. Stavio sam coolermaster 80x80 sa termodiodom, i, nije više ni mlaka. ALi, kako je preživela do sada, ne znam. Ja sam se opekao pri skidanju, nisam video da je lim obgoreo pre skidanja. Show. Inače, hladnjak je stvarno impresivan.
Ja je imam vec 3 4 godine,nisam menjao hladnjak i dalje je silent na konfiguraciji od 2 gb ddr1 512 agp i 3.0Mhz HT 478 soket sam uspevao da pokrenem mnogo novih naslova iz sveta PC Igara tipa skyrim,LOTR War in the North,C&C Tivberium war Nfs underover, itd... skoro sve ove igrice su graficki podesavane na medium izuzev skyrim on je na high xD ali ja ovu grafiku nikad nisam overklokovao niti bilo sta podesavao...samo joj podignem drajvere podesim rezoluciju ekrana i ostavim je tako da radi
Dobra je to kartica, ali kao i sve ostalo i nju je vreme pregazilo. Tako da, moj svet ti je da prodas dok jos ima ko da kupi. Sada svaka Pci-e od 1500din gazi tu uzduz i popreko...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Dobra je to kartica, ali kao i sve ostalo i nju je vreme pregazilo. Tako da, moj svet ti je da prodas dok jos ima ko da kupi. Sada svaka Pci-e od 1500din gazi tu uzduz i popreko.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.