Imam neke komponente koje bih da prodam, sve su u ispravnom stanju. zanima me po kojoj ceni mogu da prodam: - maticna n force 2 dual chanel, - radna memorija kingston 2x512mb - procerosor amd na 2 gh - i hdd jedan od 80gb (koji ima uvucen jedan pin konektor,ali ako se to izvuce hard radi normalno, znaci elektronika mu je ok,samo je taj jedan konektor iskrivljen) - hdd 250gb jos u garanciji (u septembru sam stari hard zamenio sa ovim,koristim ga svega par meseci),
procesor je amd atlon radi na 2 ghz 80 gb had je wd i on ima taj ejdan konektor zeznut. ovaj drugi hard je 250gb isto wd, on je jos u garanciji...mislim da je do jeseni garancija na njemu,ali je caka u tome sto je on zamenje i fakticki je novi. njega koristim od septembra meseca...fakticki on je u radu nekih pola godine samo, nije moguce da on samo toliko vredi ATA?! e da...komp sam kupio 2005 godine,a ram recimo kada i novi hard... ploca i procesor su od 2005. da li je ovo dovoljno(slabo se bas razumem u delove)? takodje me zanima da li znate gde bih sve ovo mogao da prodam ili da zamenim uz doplatu za novije neke komponente
Preko Limunda nikada nisam oglasavao nista, a sada planiram da prodajem komp pa me zanima jel sam ja dobro razumeo da oni u svakom slucaju uzimaju odredjeni procenat od cene prodate komponente? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Preko Limunda nikada nisam oglasavao nista, a sada planiram da prodajem komp pa me zanima jel sam ja dobro razumeo da oni u svakom slucaju uzimaju odredjeni procenat od cene prodate komponente :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.