Pozdrav drugari/kolege. Kao što kaže naslov potrebna mi je što brža i što realnija procena mašine. Nije mi toliko hitno da je prodam, tako da ne morate obarati cenu do nerealnih granica, već mi je hitna realna vrednost koju sutra moram saopštiti čoveku koji je veoma zainteresovan da je kupi. Bilo bi ok, ako vas ne mrzi, da date procenu i odvojeno po komponentama kako bih imao što bolji uvid, a i verovatno čovek neće uzeti sve, npr grafičku, RAID HDD-ove, zvučnu, satelitsku ili napajanje. Monitor možda ne bi ni prodavao jer sam prezadovoljan njime, nema mrtvih piksela i odlično me služi, ali me svakako interesuje koliko sad vredi.
Samo da napomenem da mašina radi savršeno i da ni jedna komponenta nije reklamirana od kad je kupljena. Neke komponente su još uvek u garanciji (MEM,GPU,MON). Hvala svima unapred na izdvojenom vremenu. Živi bili!!!
Ploca - 30e CPU - 45e 8GB - 35E GPU - 135-140E 2x500GB - 35E po komadu 1,5TB - 60E 2x DVD - 5e po komadu Zvucna - ne nzam 10-15e?(mozda gresim ovde) TV2000 XP - 10e Mon - 75-80e CM 520m - 30e
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pozdrav drugari/kolege. Kao što kaže naslov potrebna mi je što brža i što realnija procena mašine. Nije mi toliko hitno da je prodam, tako da ne morate obarati cenu do nerealnih granica, već mi je hitna realna vrednost koju sutra moram saopštiti čoveku koji je veoma zainteresovan da je kupi. Bilo bi ok, ako vas ne mrzi, da date procenu i odvojeno po komponentama kako bih imao što bolji uvid, a i verovatno čovek neće uzeti sve, npr grafičku, RAID HDD-ove, zvučnu, satelitsku ili napajanje. Monitor možda ne bi ni prodavao jer sam prezadovoljan njime, nema mrtvih piksela i odlično me služi, ali me svakako interesuje koliko sad vredi :: :: Konfiguracija je sledeća :: :: MBD: Gigabyte GA-P35C-DS3 :: CPU: Intel Core2Duo E8400, CoolerMaster HyperTX :: MEM: 8GB DDR3 1600MHz (2x4GB :: GPU: Gainward GTX560T :: HDD: 2x500GB Samsung SpinPoint F3 (RAID0), 1.5TB Samsung EcoGree :: DVD: 2xLG DVD-RW-RA :: AUD: Creative SB Audigy2 (7.1, FireWire :: PCI: Leadtek WinFast TV2000XP, Technisat SkyStar :: MON: LG 2253TQ-PF (1920x1080,2ms,300cd/m2,DVI :: PSU: CoolerMaster RealPower 520 :: :: Samo da napomenem da mašina radi savršeno i da ni jedna komponenta nije reklamirana od kad je kupljena. Neke komponente su još uvek u garanciji (MEM,GPU,MON) :: Hvala svima unapred na izdvojenom vremenu. Živi bili!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.