Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Procena polukonfiguracije!
STRANA 1 OD 1
Okram Procena polukonfiguracije! 03.10.2012. 00:22 T47895

status: user
broj poruka: 10
Da li moze pomoc oko procene vrednosti!

Ujak ima procesor Intel i5 750 sa box coolerom i maticnu plocu Biostar T5 XE, chipset P55! Obe komponente je doneo iz USA i jako malo je komp. koristio jer je bio tu par meseci pa je opet otisao nazad! Sad dolazi ponovo pa hoce da donese neki jaci CPU i odgovarajucu plocu! Koliko bi mogao da dobije za CPU i MB?

Da li moze i procena moje polukonfiguracije, imam Intel C2Q Q8300 box u garanciji, maticna ploca Asus P5Ql/EPU, takodje u garanciji i memorije DDR2 Crucial Balistix 2x2Gb, 800MHz, cl 4-4-4-12 za koje nemam garanciju jer mi ih je ujak doneo iz USA!
Koliko bi mogao da dobijem za sve ovo i da li bi bila osetna razlika da ga ja pitam da uzmem i5 za sebe, a ovo moje da prodam?

Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs