Imam samsungov monitor oznake SyncMaster 2243nw od 22` Kupljen je krajem 2008 godine, imam sve papire, pa me interesuje za koliko se realno moze prodati ovaj monitor, tj da vidim da li mi se prodaja uopshte isplati?
Ti papiri su sada samo za brisanje guzice, i to podebele i neosetljive. TN monitor 22 inča i rezolucije 1680x (nije HD znači, znači i znači) više i ne može da se kupi nov, svi te dijagonale su hd... i koštaju, vidi i sam. Od cene najjeftinijeg novog, skini 30-40%. Ono što može da ga proda, to je, za one koji se bar toliko razumeju, da ima veliku dijagonalu a manje opterećuje grafički procesor od full hd monitora, kao i da, 1680x1050 predstavlja normalnu rezoluciju za 22 inča dok je, Full HD presitan plus preopterećuje osrednje i slabije video kartice bez ikakve potrebe. Pa bi se takvi nostalgičari, da uštede na grafulji i očima, mogli odlučiti za tu polovnjaču. Ali, nakon nekih 4 godine, monitorima je po meni, vreme da mru. Polako a sigurno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.