Pozdrav momci....Posedujem Gainward GTX 460 Se graficku..Skoro kupljenu,jos uvek pod garancijom...Nabudzio sam CPU ali me sad GPU malo cima....Interesuje me za koliko bih mogao da prodam ovu graficku i koliko bih morao da dodam da bih igrao Battlefield 3 opusteno..bez nekih cimanja sa fps-om i tako to..
Posedujem sledecu konfiguraciju : Gigabyte GA-P35-S3G 5 Gb rama Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Gainward GTX 460 SE 250 Hd
da sa gtx460 pa i ako je se varijanta mozes da imas nekog cimanja , iskreno ne znam na kakvo cimanje mislis ? Ja sam battlefild3 presao sa 5770 a to bi trebalo da je slabija karta od te koju ti imas.
Phenom II X6 1090t @3.2GHz Asus M$A88T EVO 8GB Kingston DDR3 1600 MHz Gigabyte 550 ti 1GB DDR5 maxtor 160gb + samsung 1Tb
Govoris o single player kampanji ili o multiplayeru?
Sa gtx 470 ne moze sve na maximum i da imas konstantnih 60 frejmova, Daum se zalio da ne moze ni sa gtx 560 ti , koja je inace mao jaca od moj bivse karte.
Sad sve zavisi sta ti podrazumevas bez cimanja fps-a.
Meni je sve ispod 55 smeta, uvek cu da smanim detalje da bi imao stabilan fps. Gasim AA i AF ako treba.
A za oko 50 stabilnih frejmova ti treba nesto malo jace od 560 ti, recimo gtx 570 (ako ides na nvidiju)
Kazi ti nama koji monitor imas i na kojoj rezoluciji igras, koje detalje podrazumes da stavis i ocekujes stabilan fps?
Taj procesor ako mozes da naguras bar do 3 ghz bi bilo extra, ali tesko...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Imam SuncMaster 933.....Igram na 1360*768...Sve na ultra...Multiplayer naravno..Izvinite nisam bas lepo objasnio....Pod cimanjem podrazumevam da mi konstatno opada i raste fps....laguje ponekad takoreci...od 20 pa do 60 fps jer sam stavio v sync..Mogu ja njega da clockujem opusteno na 3 ghz ali me cima ovaj jedan modul od 2Gb take ms..Ne da mi clockovanje,ne kontam sto..Kad ga izvadim , sa 3 kingstona od po 1Gb opusteno radi na 3 Ghz..samo moram bolje hladjenje da uzmem za cpu....Sad gledam..ta GTX 570..sto ima cenu j....
A na toj rezoluciji veliku ulogu igra procesor, sto manja rezolucija to vise se procesor aktivira i igra ulogu, moras da ga nasviras maximalno koliko moze.
Inace smanji bre malo detalje, stavi na medijum/high kombinaciju, ko da ti gledas bre nebo travu vodu zabe i ne znam ja sta vec sve u toku igre...
Texture su ti bitne a ostalo manje vise, inace razlika izmedju low i medijum je velika kao sto mozes i da vidis http://goo.gl/Is1mu a izmedju medijum i HAJ je jako mala, ali zato pojede resurse racunara...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.