Бетмене, мислио сам да теби увалим за 1000 еврића, одлична конфа за Мортал Комбат. Стварно тако мало може да се узме сас све монитор, брез мртви пиксели и фенси изгледа? Ајд ко даје 200 да лупим чекићем трећи пут!
Pa neće svako TV, mnogi bi radije da daju 10€ manje nego da uzmu šta im ne treba. Bolje je prodaj zasebno, mada će teško da ide jer koliko sam obavešten analogna televiija se ukida sledeće godine, te analogne kartice postaju beskorisne.
Па да, и сам тако резонујем, претпоставио сам да би она била око 10 евра. Једино ако Декстер одлучи да купи целу конфу даћу му је за 990 евра. Попуст на тв.
:: Pa neće svako TV, mnogi bi radije da daju 10€ manje nego da uzmu šta im ne treba. Bolje je prodaj zasebno, mada će teško da ide jer koliko sam obavešten analogna televiija se ukida sledeće godine, te analogne kartice postaju beskorisne :: :: ::
Мислиш да је паметно, луцидно, комично рећи: `Бог ће да ти плати` за једну обичну профану ствар?
Богу се молиш за непролазне дарове, разговараш с Њим кроз молитву као са највећим пријатељем и Оцем а остале ствари потребне за свакодневни живот сам ствараш, јер ти је Он такође дао силе за то у виду ума, снаге, да их сам, по угледу на Њега ствараш. `Иштите најпре царство небеско и правде Његове а све остало ће вам се додати`.
Бесмислено је молити Бога за оно што сам можеш да учиниш својим снагама. Нико паметан неће молити Бога да му подигне лист папира који је пред њим, јер је за тај напор довољна људска снага. Тако ни трезвен човек неће Бога да призива да му Он прода конфигурацију, кад има могућности и способност да је сам прода. Нема мудрога који би сву своју снагу употребио на нешто што се може учинити с неупоредиво мањом силом. Ако је за освајање села потребна чета, ниједан паметан војсковођа неће да покреће дивизију или армију. Сапиенти сат!
Него, не рече, јеси ли купац? Ајде купи, а ја ћу Бога умолити да те просвети, препороди, заклони... Учинићеш добро дело и себи и мени. Теби због овог горе а мени, јер ћу да прибавим још малко пара и купим лаптоп који ћу наравно да освештам и пишем благочестиве поруке на ПЦ БЕРЗИ.
A zar se ne kaze za sve sto se dogodilo ili sto ce se dogoditi: `Bozja volja`? Dzabe ti snaga da se trudis ako je unapred odluceno `Bozjom voljom` da ce ispasti tako ili drugacije.
Npr: Prodas konfiguraciju Dexteru za 990 eura, krenes kolima kuci, kasno je uvece, vozis kola i vidis neku ekstra ribu da stopira, primis je u auto, kad posle 15 min voznje riba vadi pistolj i pod pretnjom smrcu, uzme ti kola, rucni sat, mobilni telefon, novcanik i Dexterovih 990 eura! Umesto da zaradis pare, ti ostao bez svega. I onda bi samo slegnuo ramenima i rekao: `Bozja volja`...
Salim se malo, srecno sa prodajom, mozda ti snaga mojih misli pomogne da prodas komp za lepe pare, ne za 1000 eura, ali nesto blizu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.