Procesor Intel P4D-935 2x2.3 Ghz EM64 Memorija Transcend DDR2 1Gb/800 A-8 Graficka karta MSI NX850DGT-TD256 Dva hard diska WD WD 1600JS Pionir 110 rezac Asus DVD plejer TV/FM kartica Lead Tek Winfast TV 2000XP Expert Kuciste Frontier Aurora AU-09-ABK 400W Modem
Kako to izgleda i koliko para to moze da vredi Ima i garancija na 3 godine
Duco,ne mogu se sloziti s tobom. Ova konfiguracija (mislim da je zaboravio plocu,vjerovatno je kompletna konfiguracija) vrijedi znatno vise.I,izgleda da je nova. procesor je 90 - 95 e ploca 65 - 70 grafika 100-tinak HDD 50-60 x2
Gresan sam,sta ces..:) Bolje da je napisao koliko mu traze za ovu konfig. pa da mu mi kazemo da li ima ista bolje za te pare ili je ovo pristojna konfiguracija..Hvala sto si me ispravio,ni sam ne znam sta mi bi da napisem 250 eura,kada samo grafika i dva harda kostaju oko 200 eura..Drago mi je sto uvek ima nekoga da me ispravi kad pogresim..Pozz
Kad se sve sabere,to je odlicna cijena.Konfiguracija je vrlo dobra,ali ima previse nepotrebnih dodataka (to je moje misljenje) koje sam ti u prethodnom odgovoru naveo.Takodje,ne treba ti bas ta ploca,mozes da uzmes Asus P5LD2-C,koja je jevtinija 25 - 30 %.Za tu razliku (od bespotrebnih komponenti i ploce),ja bih uzeo 8600GT (nije zmaj,ali je brza od nesrecne 8500) i CoolerMaster 430 W (ovo je najbolje resenje za manju svotu) napajanje koje ces staviti u to kuciste.Ni graficka ni napajanje ti nijesu neophodni,ali 8500 je stvarno neisplativa kartica,a napajanje je prevencija od rizika koji nosi kupovina sumnjivih proizvodjaca. Dakle,TV karta + HD + DVD = oko 120 e ustede (+ ploca oko 30). Eventualna doplata - za grafiku oko 35 i kupovina napajanja oko 45.
Da li odlicna cena se misli da je malo ili puno za ovu konfiguraciju? Probacu da vidim da li imaju i graficku 8600GT. A na maticnoj mi treba i paralelni port (zbog stampaca) a da li Asus P5LD2-C ima to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.