Ajde ovako,prodao bih moje da uzmem nesto drugo Ploca Gigabyte 790xt usb3 ima garanciju do 2012 CPU Sempron 140 odkljucan 4400e radi bez gresaka na 3,3 ima garanciju DDR3 Mushkin Silver line 1600 ima garanciju WD 500gb star oko 18 meseci garancija WD 750gb green star oko 18 meseci isto u garanciji Nvidia 8800 GTS 512 Asus nema garanciju radi odlicno Enermax 500 Liberty modularno Antec Three Hundred kuciste Asus Dvd rw
Zašto bi prodavao solidno kućište, PSU, DVD? Kakav to bolji RAM planiraš umesto Mushkin silvera? Prodaj samo MB, CPU i VGA (45€+25€+40€) i eventualno jedan od HDD-ova ako nameravaš da uzmeš SSD. Sve ovo samo ako prelaziš na i5 jer to je jedina promena platforme koja je smislena. Ako ne, samo zameni CPU za neki phenom x4, uzmi novu grafiku i vidi za taj SSD.
Nisam bas zahtevan korisnik. Moje igranje je svedeno na posao :) ,a naj zahtevnije sto mi racunar radi je po nekada kompresovanje nekog video materijala. Uzeo bih neki Intel i3 i neku solidnu plocu za pocetak pa dalje bih video. Ovo sto sad imam podmiruje moje potrebe samo tako ali me vise privlaci Intel. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Ja bih tu samo zamenio tog semprona i uzeo neki athlon x4 ili phenom x4. Eventualno razmisli da jedan HDD smeniš SSD-om, i zamenu VGA zbog potrošnje. Kao što rekoh, čak i da baš hoćeš Intela, nema razloga da menjaš Case, PSU, DVD, RAM...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.