Tj. za jednog mog prijatelja, nije da nemam neku predstavu ali ne fali da cujem i jos necije misljenje
AMD Phenom x4 9650 (istekla garancija) Gigabyte GA-770-ES3 (2 godine garancije) OCZ 2x1Gb (nekoliko meseci garancije)
Takodje, tokom sledece nedelje treba da mu stigne i nova MSI 4870 (kao zamena za staru koja je riknula), pa me interesuje vasa procena i za doticnu kartu. Pretpostavljam da je sa DDR5 memorijom jer je i prethodna bila takva.
Sve komponente su ispravne, a za procesor mogu da kazem da nikad nije klokovan.
Odakle nova 4870, ne proizvode se već poduže? Ne znam ni jedan model sa DDR3, mora da je DDR5. Obzirom da je nova i u garanciji, neka krene sa 70€ al verovanto će morati da spusti.
Heh, ubo si ga u evro... Bas ista je i moja procena Blage veze nemam gde su iskopali tu 4870. Bio sam ubedjen da ce mu dati ili 5770 ili neku kartu ekvivalentne cene (190 evra)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ja bih rekao ovako :: CPU -3 :: MB - 3 :: RAM - 1 :: :: Odakle nova 4870, ne proizvode se već poduže? Ne znam ni jedan model sa DDR3, mora da je DDR5. Obzirom da je nova i u garanciji, neka krene sa 70€ al verovanto će morati da spusti.
Idi na drugu decimalu - 32.57 :). Pa evo mog rezona- proc je malo slabiji od athlona II x3, ovaj se prodaje polovan 40-45€, pa bi phenom mogao da ode za 35€. A možda i ne bi mogao.
:: Idi na drugu decimalu - 32.57 :) :: Pa evo mog rezona- proc je malo slabiji od athlona II x3, ovaj se prodaje polovan 40-45€, pa bi phenom mogao da ode za 35€. A možda i ne bi mogao :: :: :: :: A 32,5 za CPU :: :: :: :: http://goo.gl/FS72A :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.