Evo u cemu je stvar: Postavio sam oglas jos pre ~mesec dana, i nikako da odu komponente. U pitanju su samo komponente koje sam licno koristio u svojim masinama i doslo je vreme za upgrade ali niko ziv se ne javlja. Ja smatram da su cene realne ali evo i oglasa, pa recite ako negde gresim ili trazim mnogo [ploca i proc. su u originalnoj ambalazi sa svim kablovima, backplate-om... garancija istekla]:
I meni se čini da su cene vrlo korektne. Šta da ti kažem, tržište je dosta zamrlo, ljudi štekaju za leb i mleko. Poneki igrač skupi pare za jaču komponentu, a ovakve office komponente ne idu. Budi uporan, šalji više oglasa dnevno, šalji na više mesta, probaj i na limudu, moraće da ode pre ili kasnije.
Teska vremena druze... :P Ne mozes na silu nikome da podmetnes. Samo nastavi sa postavljanjem oglasa i cekaj. Surov je to posao... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.