Drugar hoce da proda sledece komponente pa da doda i kupi nesto bolje, pa mi recite koliko vrede pojedinacno,ukupno ili kako mislite da je najbolje: ploca:MSI K9N Neo V3 procesor:AMD Athlon X2 4200+ memorija:2GB DDR2 667 grafika:Gainward 8500GT 512Mb DDR2 128bit. Spremio je 150e i jos ovo da proda sta bi mu bilo najbolje da kupi? Predlozio sam mu da sad kupi procesor,plocu i memoriju a kad ovo proda da kupi grafu. Hvala puno na odgovorima!
70 evra plafoon, a jos sam bio tolerantan prema plusu...
:: Drugar hoce da proda sledece komponente pa da doda i kupi nesto bolje, pa mi recite koliko vrede pojedinacno,ukupno ili kako mislite da je najbolje :: ploca:MSI K9N Neo V :: procesor:AMD Athlon X2 4200 :: memorija:2GB DDR2 66 :: grafika:Gainward 8500GT 512Mb DDR2 128bit :: Spremio je 150e i jos ovo da proda sta bi mu bilo najbolje da kupi :: Predlozio sam mu da sad kupi procesor,plocu i memoriju a kad ovo proda da kupi grafu :: Hvala puno na odgovorima ::
Na odgovorima, samo me je zanimalo okvirno kolika je cena da zna kako da se postavi. Kad sve sredi onda cemo videti sta mu je najbolje raditi. Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.