Posto u zadnje vreme ne pratim kretanja cena pojedinih komponenti, imam neke koje bih sada prodao pa me interesuju ovde vase preporuke koliko da cenim to sve, a u pitanju je sledece:
Posto u zadnje vreme ne pratim kretanja cena pojedinih komponenti, imam neke koje bih sada prodao pa me interesuju ovde vase preporuke koliko da cenim to sve, a u pitanju je sledece:
:: Pa znaci tu sam ot prilike i pogodio kretanje cene, oko 350 evra,tj. po tom max 370... :: :: Pa mogu reci da je to prava cena, inace sam zaboravio da sam sa ovom komponentama gore pomenutim i plus Hard WD Sata 120GB u Visti dobio Index od 4. :: :: Sto je i vise nego dovoljo za 370 evra, pa ko voli nek izvoli.. :: :: Hvala jos jednom i pozdrav :: :: ::
ne vidim zasto bi neko dao 370⬠kad za 400 ima ovo novo sa garancijom(izvukao sam iz jednog cenovnika,sto ce reci da uz malo potrage moze i jeftinije) Gigabyte GA-8I945GMF 100 Intel Pentium 4 640 3.2GHz Box 80 DIMM 1GB DDR2/667MHz x2 (2g ukupno) 135 Gigabyte Radeon X1600PRO 85
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.