180 eura ce ici glat i pride se dobije alkoshima baterija od 180 000 kilo-mega Ah. Imam 3 kom i teram el. skuter mesecima, mislim da sam par kontinenta presao sa jednim punjenjem. Kupicu jos dve kad primim platu. Ja sam prezadovoljan! Pozz iz Zambije!
:: Ali ako si ljubisa onda ces je svejedno prodati za 150E :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Koliko vredi Power Color 3650,512mb ddr2 agp?
Zarobljenici agp platformi, ako žele da se poigraju a da ne menjaju sve, moraju da je plate više. Tako da realna cena od 25€ za tu karticu, ali da je PCI da E, kod agp-a ide više. Od 40 pa možda i više. PItanje nije da li će to neko pametan da plati, jer neće, već da li će se zaleteti neki nesrećnik i uzeti. Pri tome, nije blesavko, već jednostavno nema para da sada menja sve za nešto što bi mu stvarno odgovaralo. ALi, ako se pravo saberu athlon II kao najjeftinij i kombinacije, uglavnom je kupovina te karte loš posao a prodaja dobar.
Jer to je druga najaca AGP karta ikada. Medjutim posto je u pitanju unified shader arhitektura vlasnici ploca sa VIA chipset-om otpadaju, tako da obavezno pitaj buduce kupce koji chipset imaju, samo nForce ce da sljaka a ako prodas vlasnicima Vie ili Uli-ja imaces velikih problema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.