Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Koliko vredi ovaj laptop?
STRANA 1 OD 1
ndanicic Koliko vredi ovaj laptop? 04.03.2007. 13:39 T3484

status: user
broj poruka: 22
Prestigio Nobile 157.
Ima 1,6GHz Centrino, wireless, 768 MB DDR, 40GB disk, ekran visoke rez(1400x1050), ATI Radeon 9700 64mb grafiku ( znači nije integrisana ... ), COMBO, slot za memorijske kartice, baterija traje oko 4h, tezak 2,7kg... Star je skoro 2 godine.

P.S. Ko ima neku realnu ideju za cenu. Please se nemojte bacati ciframa, ako ne znate ni koji je komp...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ackon Prestigio Nobile...zanima me... 21.08.2007. 23:56 #25924

broj poruka: 7

...neki takav,posto sam zakljucio da nudi dosta za slicne ili manje pare od ostalih laptopova,posto ionako svakigurace jedan lepi xp,ali Prestigio me zanima,i ne znam zasto se ne spomilne bas puno ovde na berzi...kroz par meseci skupicu dovoljno para,ali i tada ce me zanimati na primer PRESTIGIO NOBILE 1510,video sam ga danas u gradu i bio mije najlepsi u izligu,pa ako znas neke adrese o Prestigiu i cenama a i ti mi napisi,da bi imao da varim,tj,potvrdim da mi se bas on dopada...a za ttvoj lap ne znam,ali zbog graficke vredi dosta,...ko bi znao.Za nov prestigio verovatno cu dati izmedju 40-50 hiljada a nece biti takav,ali sta da seradi.Daj ga nekom ko ti je simpatican.Aj`pa cao.
ndanicic Ako si jos tu... 07.09.2007. 21:54 #27029

broj poruka: 22

uhh... malo ti je nejasna poruka... Kao da nisi odavde...Nobile jeste lep, tj. tanak...Nisam gledao ove novije modele... ali su verovatno slicni.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs