Pa onda bi ti savetovao da prodas masinu , i tih aj da kazem sredina, 35 000 dodas i kupis nesto solidno, podrazumevam da vec imao monitor i resto od potrebstina.
Tu trenutnu masinu mozes da uvaljas za oko 150E + - , e sad , mozes da cekas buldozera ili da odmah uzmes neki Phenom II od amd-a ili mozda volis Intel platformu.Pa mozda neki i3 ili i5.Sve u svemu sluzice te par godina , pa kasnije naravno komplet promenis platformu jer vidis i sam kako tehnologija brzo napreduje...Zato preporucujem novo a ne da budzas masinu.Sad svako voli sta voli amd ili intel ili nvidia ili ati ovo je samo primer , pa sad ako ti se svidja predlog...
Za 50 000 , uzeo sam drugu i zadovoljan je, radi na masini a takodje se i igra.
Ovo je iz gigatrona (jer imaju opis hardwer-a i slicno , kao i kometare direktno na proizvodu) naravno imas i nesto jeftije kod drugih preprodavaca...
Nije lose, mada eto prvo da vidim da nekom prodam ovaj komp, a kad legne plata onda cu detaljno krenuti da vidim kako i sta (znaci za nekih mesec dana)...Inace komp koji se predlozio je jako dobar jedino nisam siguran bas za maticnu i napajanje...
Pogledaj moju masinu x6 1055 i gtx 470 ! Radi sve bez problema na full load-u po par sati igranja, a inace to napajanje je teralo x6 1090 i gtx 470.Provereno best buy, odos cena kvalitet.
A za plocu to je sestrinska firma asusa i do sad nisam cuo da se zale ljudi, sasvim lepo radi.
A kazem ti ortak ima bas masinu za koju sam ti dao komponente, sedi igra se po par sati sve shljaka bez problema , tako da nemas sta da brines ni za napajanje ni za plocu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.