Imam gorepomenuti monitor vec nekoliko godina pa me zanima da li mi se isplati da ga prodajem..Monitor je 2001 god. i na rezoluciji 1024x768 ima refresh rate neverovatnih 150 HZ.Kad sam trazio jos jedan ovakav pre godinu dana (polovan) rekli su mi da kod nas ne postoje monitori sa tolikim refreshom(ja sam ga uzeo preko grane).Sad sam kupio LCD LED al` mi nekako zao da ga prodam za neku bedu,radije bih ga poklonio nekom od rodjaka. Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Leadtek GT 210 512 MB DDR3 Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
Hehe, pa to ti najbolje znas.Ako ti apsolutno ne treba i skuplja prasinu, onda ga prodaj. Dobri su to monitori i moze koristiti za profi rad sa fotografijama...Na kraju krajeva lepo moze posluziti za TV preko BOX-a.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imam gorepomenuti monitor vec nekoliko godina pa me zanima da li mi se isplati da ga prodajem..Monitor je 2001 god. i na rezoluciji 1024x768 ima refresh rate neverovatnih 150 HZ.Kad sam trazio jos jedan ovakav pre godinu dana (polovan) rekli su mi da kod nas ne postoje monitori sa tolikim refreshom(ja sam ga uzeo preko grane).Sad sam kupio LCD LED al` mi nekako zao da ga prodam za neku bedu,radije bih ga poklonio nekom od rodjaka :: Putting the laughter back into manslaughte :: AMD Athlon II X3 455 3,3 GH :: MSI 770 C4 :: Hynix 2GB DDr :: Leadtek GT 210 512 MB DDR :: Hitachi Deskstar 500GB SATA :: LC Power 600H-1 :: Xigmatek Asgard
Nisam taj upload-er.Cak stavise,juce sam kupio komp posle duzeg vremena laptopisanja a nisam ni Cak Noris da se logujem preko displeja na ves masini! :) Ondak ce najverovatnije da iznenadim nekoga od familije.Samo moram da odnesem licno jer bi me AKS odrao za ovo cudo,ima preko 25 kila u njemu! :)
Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Leadtek GT 210 512 MB DDR3 Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
:: Bolje poklanjaj , greota je da ga prodas sobzirom da je iz 2001, odrace te za cenu bez obzira na fenomenalan refresh rate, to je barem moj savet :: :: Nego ti li si onaj toothless sto na warezu-bb uploaduje igre :: :: Poz :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: MB:MSI 760GM-E51 AM :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuColler:Titan-Vanes :: Mouse:mx51 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.