pa predpostavljao sam da je ddr2(jer ne postoji ddr1 na 800mhz :)))..da je ddr1 onda bi bio skuplji ram....jel menjas komp pa prodajes stare delove ili?
@bosh da.. video sam da sam bezveze pisao kad sam vec poslao poruku al ajd sad.. :) Komp sam zamenio vec pre par meseci, tj te delove, pa sad hocu da prodam ovo od stare konfiguracije...Za procesor ne mogu da se setim koji je model tacno a nemam kutiju ni neke papire pa da napisem...
znam..... ali to me jako mrzi da radim, jer bi onda morao da vracam hard, graficku i napajanje (jer staro nema dovoljno prikljucaka za sadasnju graficku) da bi proradio taj stari komp da bi video sta je tacno...
Pa prepisi oznake sa cpu-a pa postavi ovde da ljudi vide koji cpu je u pitanju...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: znam..... ali to me jako mrzi da radim, jer bi onda morao da vracam hard, graficku i napajanje (jer staro nema dovoljno prikljucaka za sadasnju graficku) da bi proradio taj stari komp da bi video sta je tacno.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.