Konacno su skupljene pare za novu konfiguraciju. Treba mi savet i predlog sta uzeti za negde do 800 eurica. Imam samo par uslova - minimum 512 rama, hard ne mora biti preko 80G, graficka i muzicka kartica ne smeju biti integrisane, da ima dvd-rw. Havala u napred na predlozima i eventualnoj pomoci
maticna: asus p800 gold procesor: intel P4 3 GHz grafika: radeon 9600xt ram: 2x512 ddr DVD RW: LG hard: maxtor sa 80 GB kuciste ce ti prodavci odrediti Pozdrav !!
Ako ne trazis neku besnu masinu (kad kazem besnu mislim da nema preko 2,5Ghz) onda mozes da ustedis i oko 300 evrica. Napisi za sta bi pre svega korisitio komp, pa onda moze nesto blize da ti se kaze. Sve ovo sto si ti nabrojao imam i ja (osim zvucne) i kostalo me je oko 450 evrica od cega me je najvise izasao monitor (130), mada je to bilo pre PDV-a.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.