status: user broj poruka: 6645 | Osim grafulje, ostalo je problematično - acer kao sinonim trajnosti, a lap više nije u garanciji, turion kao sinonim slabašnih performansi uz preveliku potrošnju, blesavo rešenje sa čak dva mala hard diska koja oba srču li srču struju (dobro, ovako blesavo rešenje sam viđao i kod Toshibe....) i, zbog procesora i hardova, najverovatnije, izakanu bateriju, a ako i nije skroz, verovatno zbog ukupne potrošnje nije služila ničemu osim kao UPS - da u slučaju nestanka struje ugasi normalno GListu windows... ja bih morao da ti procenim - za tebe verovatno nepovoljnu ponudu.... Pazi, neka je sve kako kažeš, ali bateriju nisi pominjao a to je bolna tačka nakon isteka čak i polugodišnje garancije koliku baterije imaju, a kamoli godišnje na ceo komp, A cena nove je.... da se smrzneš. Dalje, kvalitet optike, jednostavno, ako nije još riknula, sa`će, samo što nije. Nije do Acer-a već generalno, ako se imalo koristi, kratko traju i ne vredi ih uzimati polovne. I recimo da nema nikakvih ogrebotina. Da ja kupujem, računao bi u ukupnu cenu novu bateriju (da i ja imam UPS), i uskoro ako ne odmah, optiku, da li externu da li opet internu (ovo prvo je pametnije ali glomaznije i malo skuplje)... a onda, tu ukupnu cenu uporedio sa NOVIM konfama od cca 400€ koje će da imaju 2 godine garancije... i dao bih ti, preplašen za budućnost - ako bude kvara - koliko za nov Atom netbook - 190-220€... Ko se ne razume, može da da više.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
|