Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Acer Aspire 8530G?
STRANA 1 OD 1
cone4 Acer Aspire 8530G? 15.01.2011. 06:27 T32713

status: user
broj poruka: 3

evo ga link sa konfiguracijom:

http://www.itsvet.com/proizvod/acer-aspire-8530g-724g32mn-amd-turion64-x2-2.1ghz-4096mb-320gb-dvdrw-18.4%27%27-wxga+-winvhp/comp_comp_laptop/3/2862
graficka je ati radeon hd3650 1gb...

laptop je star malo vise od godinu dana, super ocuvan, istekla garancija...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Jeste 15.01.2011. 09:20 #283244

broj poruka: 6645
To je taj i ima grafičku. Što?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

cone4 a? 15.01.2011. 15:16 #283365

pa koliko vredi kad bi ga prodavao??

Pisko SLaba pomoć od mene 16.01.2011. 09:00 #283688

broj poruka: 6645
Osim grafulje, ostalo je problematično - acer kao sinonim trajnosti, a lap više nije u garanciji, turion kao sinonim slabašnih performansi uz preveliku potrošnju, blesavo rešenje sa čak dva mala hard diska koja oba srču li srču struju (dobro, ovako blesavo rešenje sam viđao i kod Toshibe....) i, zbog procesora i hardova, najverovatnije, izakanu bateriju, a ako i nije skroz, verovatno zbog ukupne potrošnje nije služila ničemu osim kao UPS - da u slučaju nestanka struje ugasi normalno GListu windows... ja bih morao da ti procenim - za tebe verovatno nepovoljnu ponudu....
Pazi, neka je sve kako kažeš, ali bateriju nisi pominjao a to je bolna tačka nakon isteka čak i polugodišnje garancije koliku baterije imaju, a kamoli godišnje na ceo komp, A cena nove je.... da se smrzneš. Dalje, kvalitet optike, jednostavno, ako nije još riknula, sa`će, samo što nije. Nije do Acer-a već generalno, ako se imalo koristi, kratko traju i ne vredi ih uzimati polovne. I recimo da nema nikakvih ogrebotina.
Da ja kupujem, računao bi u ukupnu cenu novu bateriju (da i ja imam UPS), i uskoro ako ne odmah, optiku, da li externu da li opet internu (ovo prvo je pametnije ali glomaznije i malo skuplje)... a onda, tu ukupnu cenu uporedio sa NOVIM konfama od cca 400€ koje će da imaju 2 godine garancije... i dao bih ti, preplašen za budućnost - ako bude kvara - koliko za nov Atom netbook - 190-220€...
Ko se ne razume, može da da više.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

cone4 ?? 17.01.2011. 02:06 #284263

da li imas ideju kako da ga prodam, tj. jel znas za neke dobre oglase?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs