Laptop Amilo Pi2540 sa neispravnom grafickom(PCI-e)
STRANA 1 OD 1
toothless
Laptop Amilo Pi2540 sa neispravnom grafickom(PCI-e)
03.01.2011. 12:28
T32340
status: user broj poruka: 3241
Zakucala mi je graficka na laptopu ,u Fujitsu servisu kazu da je najverovatnije cip i da ce nov cip sa ugradnjom izaci 80e.Posto meni laptop vise ne treba za posao,resio sam da ga prodam pa me zanima koliko bih mogao da trazim za njega u oglasima.Prodavao bih ga najverovatnije u ovakvom stanju,a ko ga kupi (moze ) i ne mora da ga popravlja u ovom servisu nego moze da juri i polovnu graficku na netu. Laptop je Fujitsu Siemens Pi2540,Intel T2300 dual core na 1,6 Ghz,2GB DDR2/800mhz,HDD 250gb,graficka(nije integrisana nego PCI-express,znaci-odvojiva)ATI Mobility Radeon HD2400(nisam siguran da li je 128 ili 256MB-provericu),Ekran 15,4` wide Cristal bright,DVD RW,Webcam 1,3Mpix,Baterija je slaba posto sam je retko koristio,Laptop sam kupio nov 2008. i ima sve papire,racun,kutiju,punjac i ranac Hama(odlican ranac sa debelim zidovima i ojacanjima),nigde ogreban,mint stanje.Koliko bih mogao otprilike da dobijem za njega?
Pa brate ,od likova koji otkupljuju lapove dobijam 100evra sa pokvarenom grafikom!U najgorem slucaju cu da ga prodam za delove i uzmem najvise.Samo ekran 15,4` Cristal bright se krece oko 70evra,a gde je hard,procesor,punjac,memorija,tastatura,ploca,postolje,ranac....Nasao sam i lika kome je ispao ovakav NOV lap i prodaje ga u delove i ima graficku za 40evra.Nova graficka ima u Nemackoj i sa dostavom izadje 85evra.Mislio sam da ga ne popravljam,da se ne cimam posto mi vise ne treba za posao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.