Oko 110-120 eura ne znam koji je tacno proc, ali tu negde
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Foxcon ploc :: Phenom I 2.1Gh :: 3Gb DDR :: 3650 512M :: Hdd 250 G :: DVD R :: :: Koliko maximalno vredi da dam love, drugar mi prodaje ovu masinu pa bih je kupio za caleta??
Ovoliko su komponente pojedinacno kada se prodaju, ali ne i kada je sve spakovano.
Ako mislis da mu das oko 160e, bolje dodaj jos 40-ak i kupi athlon x3-x4, plocu sa integrisanom 4000+ grafikom 2gb rama...7 puta polje od tog matorog fenoma.Za 200e mozes da sklopis mnogo bolje od toga
Ako je neki kinez, onda+ 20e max i citac 5e. Koja je ploca u pitanju?
Mada je najbolje da kazes koliko najvise mozes da skupis parica i da ti nesto sastavimo.Svaki phenom 2 x2 sije tog PI, a mozes ga naci i za 35-40e, recimo PII x2 545.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: A nisi uracunao napajanje i kuciste, ima i citac kartica, to sam zaboravio.
Pa ne znam sta da ti kazem, za 160e ne mozes nista trenutno da sklopis, a da necemu vredi, tako da uzmi, ipak nije to losa konfiguracija, makar 3gb rama nije za baciti i lepo ce to raditi, probaj da mu spustis jos 10-ak eura i to je to.Mada sacekaj jos necije misljenje, mozda neko ima bolju predstavu ili predlog da uzmes nesto drugo uz mali dodatak evrica.Kontam da ti cale nije gejmer, tako da ce svaka integrusa odraditi posao
Napisi ti kolko bi para dao matorom za komp, nije problem da se sastavi i nov za 160+ eura. Drugar ti je malo alav na pare, ja mu ne bih dao 160 za tu kantu. :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.