Realno,ploce su vrhunske profi serije koje samo vrsni overklokeri za potrebe takmicenja mugu da priuste i vrede cak i 10-ak % vise. Sebi sam upravo narucio Asus P4P800-X.Jedva cekam da mi stigne,pa kad ga nabrijem na 2.2Ghz...i uz PCI HIS ATI Radeon 9200 128MB,DVI,full pack cu imati odlicne performanse.
Re: Ne razumem - je l` ti to prodajes, ili si zaboravio da linkujes...
15.11.2010. 17:23
status: user broj poruka: 9459
To su ploce iz Ljubisinog asortimana,ali ni meni nije jasno odakle te cene.Mozda se Crow nasalio i dopisao ih,ili nam je Pancevac sada ozbiljno pred `Lazino` stanje.Naravno,sala mala.Nemam nista protiv tog coveka,njegova stvar sta ce i za koliko da proda.Vise me brinu ti koji kupuju/ako.
... štedim već dve godine da se domognem tog picikato jok e kartice čuda, i, sad, pred samo pojavljivanje Kajmaka i moje očekivanje pada cene te kartice sa 100 na 99,99 eura, evo ga lakomi gile da to popase. Inače, cene su skočile zato što, ako ploča ne crkne u prvih tri godine, verovatno neće ni u ovih drugih četiri... . Ma opušteno, čova je primetio da ako stavi neku nelogičnost koja bode oči, onda ga (uključujući i mene) uvek neko od nas besplatno reklamira. Mudolindo.
Moja mesecna zarada iznosi 3500 eura,pa zato i mogu sebi da priustim parce vrhunskog hardvera.Ovo mi je treca ATI Radeon 9200 128MB,ali izgleda da sam se prevario sto sam je kupio,jer nemam jos jedan prazan PCI slot na ploci.Imam neki smedji slot na kojem pise AMR,ali nece da udje u njega,probato je na sve nacine,cak i naopacke,ali jok.Ako neko ima graficku kartu za taj slot i da je ispod 500eura neka me kontaktira.A Rdeeon-a cu u oglase,pa ko bude najbrzi/najsrecniji...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ... štedim već dve godine da se domognem tog picikato jok e kartice čuda, i, sad, pred samo pojavljivanje Kajmaka i moje očekivanje pada cene te kartice sa 100 na 99,99 eura, evo ga lakomi gile da to popase :: Inače, cene su skočile zato što, ako ploča ne crkne u prvih tri godine, verovatno neće ni u ovih drugih četiri... :: Ma opušteno, čova je primetio da ako stavi neku nelogičnost koja bode oči, onda ga (uključujući i mene) uvek neko od nas besplatno reklamira. Mudolindo :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
U, je*ote! Imaš AMERIČKI slot? To ti je najbolji slot! To je bolje od slot mašine! Američki kvalitet! AMR! Naime, kako si već primetio, uopšte ne možeš da staviš u njega ove kineske, tajvanske, singapurske ili korejske kartice! Prosto, neće ni jedna! Mogu samo američke kartice, koje opet, naše neznalice ne uvoze jer misle da se maže na `leba`. Samo original bato! To ima svoju cenu.
Jeste,u pravu si.Sada sam lupom malo poblize pogledao slot i pise na njemu made in USA.Gledacu nesto da uzmem preko eBay-a za njega,pa lepo da mi odradi fiziku.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: U, je*ote! Imaš AMERIČKI slot :: To ti je najbolji slot! To je bolje od slot mašine! Američki kvalitet! AMR! Naime, kako si već primetio, uopšte ne možeš da staviš u njega ove kineske, tajvanske, singapurske ili korejske kartice! Prosto, neće ni jedna! Mogu samo američke kartice, koje opet, naše neznalice ne uvoze jer misle da se maže na `leba`. Samo original bato! To ima svoju cenu :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.