Nesto razmisljam, mogao bih da probam da prodam i5 750 dodam koliko treba i pazarim i7 860. Vidim da je sada skuplji nego sto ja dadoh za njega pre par meseci, koliko realno mogu da trazim?
A kad sam vec ovde, imali to logike uopste, gledam testove i u renderingu i photoshopu je i5 750 uvek malo iza i7 860. Da stvar bude gora benchmark scene su lagane i i5 obrija za np 15sec, a i7 za 14sec sto je realno nikakva razlika, voleo bih da vidim razliku u teskim scenama...
Nema to nekog smisla da prodas i5 750 da bi kupio i7 860. Bolje nasviraj taj i5 i vozi... :)
:: Nesto razmisljam, mogao bih da probam da prodam i5 750 dodam koliko treba i pazarim i7 860. :: Vidim da je sada skuplji nego sto ja dadoh za njega pre par meseci, koliko realno mogu da trazim :: :: A kad sam vec ovde, imali to logike uopste, gledam testove i u renderingu i photoshopu je i5 750 uvek malo iza i7 860. Da stvar bude gora benchmark scene su lagane i i5 obrija za np 15sec, a i7 za 14sec sto je realno nikakva razlika, voleo bih da vidim razliku u teskim scenama.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.