Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Koliko da cenim?
STRANA 1 OD 1
bojanjov Koliko da cenim? 24.07.2010. 08:47 T28300

status: user
broj poruka: 207
MSI Amethyst-m 1.0 s939
Athlon64 4000+ 2.4Gh, L2 1mb s939
DDR1 400Mhz 1Gb

Sve lepo radi i kupio bih nesto jace od ovoga kada ovo prodam.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Napušavanje 24.07.2010. 12:45 #232710

broj poruka: 6645
Nisi ni prvi ni poslednji kojemu ću ja ili neko drugi ovako nešto napisati, ili još grđe ili nekulturnije: došao si na sajt pcberza, gde se kupuje i prodaje (uglavnom polovno), to si pogodio, ali, zalutao si na deo koji je forum, gde se o nečemu raspravlja, ili se traže odgovori, ali, ne na pitanja o prodaji i kupovini, jer, to se postavlja u deo OGLASI.
Na drugi način rečeno: ti si prodavac a mi smo svi ostali, potencijalni kupci. I ja. Moja (naša) namera je da ti to prodaš što jeftinije, a tvoja, ako si glup, da tražiš što više, a ako si pametan, da prodaš što bolje. Jednostavno, tu je čovek čoveku vuk i malo ko će da ti da pravi odgovor za bilo šta. Umesto toga, ne budi lenj i pročešljaj oglase sa istim i sličnim hardverom i nađi se. Ako ti se niko ne javlja na oglas, preterao si, a ako navale.... prodaćeš ga. Znači, moraš naći odgovor sam, šta ti je najpametnije činiti. Druga je priča kada kupuješ nešto novo, da li je to najbolja cena, ima li gde jeftinije i slično, šta ti je najbolje za količinu para... to je ok, mada mene lično ponekad smara, ali se onda ne javljam, ali, ovde si TI prodavac i, snađi se na tržištu.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

vladarko Fina je to teorija i lepo objašnjena 24.07.2010. 13:12 #232712

broj poruka: 4228
ali on je u delu foruma gde može da postavi pitanje o vrednosti nekog hardvera, bilo da ga prodaje ili da hoće takav da kupi. Koga ne interesuje može i da mu ne odgovori.

Nije ni prvi ni poslednji koji je na ovom forumu nadrljao zato što se usudio da pita. Ali svakako bolje prolazi od onih koji kažu svoje mišljenje.

Pozdrav!

Vlada

bojanjov nerazumem 24.07.2010. 13:16 #232713

broj poruka: 207

Ko hoce da mi pomogne...Hvala a ko nece neka gleda svoja posla.
Hvala

Pisko Pa eto... 24.07.2010. 13:56 #232718

broj poruka: 6645
... pomogao ti je.

Mislim da ćeš, ipak, morati da upregneš i svoje sive ćelije... čak i kada (ako) dobiješ odgovore sa cenama, jer ono o kupac-prodavac što sam napisao, stoji forever. Ako nisi shvatio - i ja sam ti pomogao.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gilopile Re: Koliko da cenim? 24.07.2010. 14:11 #232723

broj poruka: 9459
Podrzavam Piskovo misljenje,ali kada sam vec tu...

Evo moje misljenje:

MSI Amethyst-m 1.0 s939 20-25e
Athlon64 4000+ 2.4Gh, L2 1mb s939 15e
DDR1 400Mhz 1Gb 20e

U kompletu za 50e

Pozdrav!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: MSI Amethyst-m 1.0 s93
:: Athlon64 4000+ 2.4Gh, L2 1mb s93
:: DDR1 400Mhz 1G
::
:: Sve lepo radi i kupio bih nesto jace od ovoga kada ovo prodam.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs