Cao svima , hteo bih da mi procenite vrednost jednog lap topa koji trebam da kupim , ali ne znam koliko vredi ? Lap top je : Fujitsu Siemens K series Mobile AMD Athlon XP-M 2600+ 2000MHz (15X133) VIA VT8372 ProSavageDDR KN266 256MB Hyundai 333MHz PC2700 S3 Graphics ProSavageDDR (86c420) AGP 4x 32MB TOSHIBA MK3021GAS 30GB 4200RPM Ultra ATA/100 HL-DT-ST RW/DVD GCC-4241N Smart link 56k Modem VIA VT6102 Rhine !! Fast Ethernet Adapter - mrezna kartica 4xUSB 2.0
KOLIKO OVO VREDI DA KUPIM , stim da mu je neispravna baterija .
jako je tesko odrediti vrednost racunara kao sto je taj, jer se nezna koliko je radio, konkretno taj model je na trzistu vec duze vreme, pa je samim tim i cena za njega znatno niza. mislim da posto je baterija otisla, ako uzmes u obzir prosecno stanje notebooka, nesmes da platis vise od 300eur, jer za 560eur npr imas nov, i to na rate!!! procesor ja athlon, greje se bez obzira sto se mobile, grafoka je sr...nje, da sam na tvom mestu ja ga nebi kupio!!! trazi neki intel centrino u Fujitsu Siemens pakovanju, 2005(kraj)/2006(pocetak) godiste i za njega odvoji 500 evrica, ja bih to uradio najiskrenije, a ovaj zaobidji ako ti nije hica. jos nesto, Fujitsu Siemens najbolje drzi cenu od svih notebbkova, posle della!!!
Hvala ti na pomoci , ovaj decko trazi 500 eura , znao sam da je prevarant , ponudio sam mu 250 eura , koje je naravno odbio . Uglavnom i imao sam nameru da pazarim neki DELL ili IBM Think Pad sa centrino procesorom i nekom malo boljom grafikom NPR X700 ili tako nesto . Hvala ti jos jednom !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.