Mobile celeron 2400 512 MB RAM 30 GB HDD DVD RW ali radi samo sa CD-ovima (dakle nista od DVD-a) Grafika je integrisana intel na 64 MB Baterija drzi oko sat Punjac
Laptop je u potpunosti ispravan ali nije uopste ocuvan, prilicno je izguljen
Koliko se moze dobiti para za ovako nesto? I jos nesto laptop ima na sebi prekidac za WIFI ali kad ga ukljucim nista se ne desava, jel WIFI ne radi ili trebam nesto instalirati?
Iskreno, kako mislis da ga nafalis? Mislim, Celeron cpu, malo memorije, polu-ispravan DVD-RW, grafika jadna, baterija slaba, izguljen skroz.... Cuti i trazi 50e i budi zadovoljan ako ga neko uopste i kupi, s obzirom na stanje....
:: A recimo da ga prodajem krajnjem kupcu i naravno da ga nafalim koliko onda traziti :: :: ::
Mozes ti nekog seljaka da zajebes,pa da mu uzmes i 150e-300e,ali ce posle da te bije maler,i neces mirno spavati,proganjace te osecaj krivice,tako da je lepse prodati ga za 50e,i ako ti neko kaze da je puno,ti ga samo posalji na forum,kazi ljudi nisam ja odredio cenu,nego drugari sa foruma! Uzmi promeni dvd,i ispoliraj ga,pa mu nabi cenu jos 20-30e! Ja cu ti dati kuciste od cetvorke za njega,ako si zainteresovan javi se! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.