MB:Asus A7N8X rev.2.0 Procesor:AMD SEmpron 2600+ boX VGA: Asus V9570TD (nvidia 5700) RAM:512MB samsung 400 HDD:120GB IBM ---------------------------------------------- Molim vas da mi kazete realnu cenu Sve kopmonente su stare 18 meseci
najrealnije ti je da pogledas cenu komponenti na malim oglasima pa ti sam odredi, mada ukoliko hoces da sve prodas u kompletu i da ti nista ne ostaje, moras stimulisati potencijalnog kupca sa NIZOM cenom od realne!
Zato sam i napisao 100. Ne razumem ljude kojima treba sve da se sazvace i pomogucnosti proguta, a i to varenje im tesko pada. Pa ima i on prste, oci i malo slobodnog vremena da pregleda oglase... a ne ovako, em je ponudio masinu potencijalnim kupcima zasta ovaj forum apsolutno ne sluzi, jer da sluzi u roku od par sati bi veci od sekcije malih oglasa. Dakle ovaj forum sluzi za diskusije a ne za nudjenje robe izmedju redova ili ponekad cak i direktno i javno. A tebi prijatelju svaka cas kada te nije mrzelo da mu kopas cene sa oglasa :)
:: najrealnije ti je da pogledas cenu komponenti na malim oglasima pa ti sam odredi, mada ukoliko hoces da sve prodas u kompletu i da ti nista ne ostaje, moras stimulisati potencijalnog kupca sa NIZOM cenom od realne :: :: MB:Asus A7N8X rev.2.0.....................3 :: Procesor:AMD SEmpron 2600+ boX............35-4 :: VGA: Asus V9570TD (nvidia 5700).............30-3 :: RAM:512MB samsung 400...................3 :: HDD:120GB IBM.....................30-3 :: :: dakle ~170 - 10% = ~150-155e za komplet, ako neces komponentu po komponentu ::
VMARC, kaži koliko zarađuješ derući ljude tako? Uzmeš polovanjak koji vredi 300-400 e (ne mislim na ovaj komp već na neke druge tvoje procene) od neke ovce za `sto evra i da peva`, i onda uvaljaš komponente za 500-600e sličnim ovcama. A ovaj sajt je sudeći po oglasima `prodajem pentijum 4 athlon 2000+...` pun veverica i ovaca.
grdja mislim da je to regularan posao, vjerovatno niko nikom ne stavlja dasku na trbuh da proda nesto i obratno tako se prodaju sve stvari na ovom svijetu. ja to radim godinama ali sa drugom robom i to je normalno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.